Geräte und Zubehör
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)650 g
-
chorizo diced (1 cm), to taste60 - 80 g
-
carrots diced (1 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water350 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced½
-
paprika to taste½ - 1 tsp
-
dried bay leaf1
-
judion butter beans drained400 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1104 mg
Eiweiß
44 g
Brennwert
1990 kJ /
475 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook with Blade Cover
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Kedgeree
45 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min