Geräte und Zubehör
Pulled pork burger
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1424.5 mg
Eiweiß
39.4 g
Brennwert
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
67.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Beef fajitas
30 Min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min