Geräte und Zubehör
Greek-style yoghurt with honey walnuts
Zubereitung 15 Min
Gesamt 13 Std. 5 Min
8 portions
Zutaten
Greek-style yoghurt
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)900 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Honey walnuts
-
walnuts75 g
-
honey150 g
-
ground cinnamon1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
69.6 mg
Eiweiß
7.5 g
Brennwert
1161.4 kJ /
276.5 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
25.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade Yoghurt
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Browned onions (200 g)
20 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 Std. 30 Min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.