Geräte und Zubehör
Parmesan Risotto (TM6/7)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetablestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
679 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
60 g
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