Geräte und Zubehör
Flan van asperges met zeetong
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
31.8 g
Brennwert
1360 kJ /
325 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Advocaat
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Mayonaise
5 Min