Geräte und Zubehör
Flan van asperges met zeetong
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
31.8 g
Brennwert
1360 kJ /
325 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Vanillesiroop
30 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mousse van kaas
10 Min
Forelmousse
5 Min
Klassieke sabayon
15 Min