Geräte und Zubehör
Kerst stol
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
12 sneetjes
Zutaten
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1625 kJ /
387 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Vruchtenroomijs
5min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Amandelpasta
1h 10min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Rudolphs Mocktail
30min
Speltbrood
1h 45min