Geräte und Zubehör
Mediterrane kippenpastei
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1612 kJ /
385 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkere kip
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Runderpastei met bier
1h 40min
Pekingeend
45min
Amaretti van abrikoos
40min
Varkenshaasje in papillot
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Chocoladereep likeur
15min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min