Cheesy Zucchini Pappardelle

Cheesy Zucchini Pappardelle

4.1 9 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions

Zutaten

  • zucchini washed (approx. 6 sm.)
    20 oz
  • Havarti cheese cubed (½ in.)
    4 oz
  • Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish
    2 oz
  • leeks white part only, sliced (½ in.)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)
    3 oz
  • cremini mushrooms sliced (¼ in.)
    12 oz
  • heavy whipping cream
    2 oz
  • water
    25 oz

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 271 kcal / 1134 kJ
Eiweiß 16 g
Fett 19 g
Kohlenhydrate 12 g
Ballaststoffe 2 g

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