Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
oder 3 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, en meer als garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2344 kJ / 560 kcal
- Eiweiß
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Fett
- 32 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1j 30 menit
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1j 30 menit
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Mediterrane visschotel
1j 30 menit
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Viscurry
35 Min
Turkse moussaka
1h 10 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min