Kompatible Versionen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
oder 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
oder 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiweiß
- 12.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.6 g
- Fett
- 9.2 g
- Ballaststoffe
- 3.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Tonijnkroketten
1h 30min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Balletjes met aubergines
1h
Kip met warme aardappelsalade
55min