Geräte und Zubehör
Thai green curry paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
250 g
Zutaten
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces4
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)2 stalks
-
makrut lime leaves3
-
shrimp paste to taste (see Tips)½ - 1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garlic cloves2
-
fish sauce to taste2 - 4 tsp
-
peanut oil plus extra if needed20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 250 g
Natrium
1472.1 mg
Eiweiß
10.7 g
Brennwert
1700.8 kJ /
406.5 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
49.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Thai red curry paste
15 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Thai red curry paste
10 Min
Tandoori paste
5 Min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Ginger paste
15 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Goan prawn curry
25 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min