Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Nährwerte
- pro 1 Cały przepis
- Brennwert
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Eiweiß
- 13.5 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 249 g
- Ballaststoffe
- 2.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 Std. 10 Min
Tatar z chrzanem
1 godz. 20 min
Sos gribiche
20min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 Std. 10 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Włoskie masło ziołowe
5min