Geräte und Zubehör
Char Siu Pork with Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 8 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
hoisin sauce4 ½ oz
-
ketchup4 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
dry sherry3 oz
-
soy sauce, light2 ½ oz
-
Chinese five spice powder¾ tsp
-
pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)2
-
jasmine rice8 oz
-
water30 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green onions chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
40 g
Brennwert
1887 kJ /
451 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hawaiian Pool Party
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Pulled Pork
4 Std. 5 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min