Kompatible Versionen
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
oder 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiweiß
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- Ballaststoffe
- 4 g
Alternative Rezepte
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Spaghetti carbonara
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20 min
Meatloaf
1h 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15 min