Geräte und Zubehör
Sea Vegetable Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
5 portions
Zutaten
-
circular kelp head (optional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
1 g
Brennwert
414 kJ /
99 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 Std. 35 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min