Geräte und Zubehör
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (optional) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
33 g
Brennwert
841 kJ /
231 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min