Squid with Ginger and Soy

Squid with Ginger and Soy

3.8 4 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • sugar
    20 g
  • dried chillies
    5 g
  • light soy sauce
    50 g
  • oyster sauce
    30 g
  • Shaoxing rice wine
    50 g
  • water
    450 g
  • Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
    1
  • Sichuan pepper
    1 tsp
  • whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
    400 - 500 g
  • fresh coriander leaves for garnishing

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 715.1 mg
Eiweiß 19.5 g
Brennwert 723.9 kJ / 173 kcal
Fett 2.3 g
Ballaststoffe 1.1 g
gesättigte Fettsäuren 0.6 g
Kohlenhydrate 14.7 g

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