Geräte und Zubehör
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optional) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12 g
Brennwert
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Summer seafood soup
45 Min
Egg Tarts
50 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min