
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol parçalara bölünmüş (3-4 cm)
oder 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
oder 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
oder 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
oder 4 tk tereyağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 581 kcal / 2438 kJ
- Eiweiß
- 45 g
- Fett
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 45 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
15 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Keine Bewertungen
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min