Geräte und Zubehör
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 adet
Zutaten
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
553 mg
Eiweiß
28.6 g
Brennwert
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Keine Bewertungen
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Keine Bewertungen
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Keine Bewertungen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Buharda pişmiş biber
25 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min