Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizli Toplar
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
20 adet
Zutaten
-
soyulmuş badem20 g
-
yulaf ezmesi120 g
-
susam tohumu, beyaz20 g
-
Hindistan cevizi tozu80 g
-
un60 g
-
50 g şekeresmer şeker50 g
-
tereyağı yumuşak, küçük parçalara bölünmüş90 g
-
bal servis etmek için ekstra bal30 g
-
yumurta1
-
bitter damla çikolata (optional)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
17.4 mg
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
451.6 kJ /
107.9 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Atıştırmalıklar
15 Rezepte
Türkei
Türkei
Okula Dönüş
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tahinli Zeytinyağlı Bisküvi
1h 25min
Tahinli Cevizli Kek
55min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1h
Proteinli Enerji Topları
10min
Hindistan Cevizli Mini Kurabiyeler
1h
Kahve ve Hurmalı Muffin
35min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40min
Bol Tahıllı Kraker
30min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min