Geräte und Zubehör
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
bird's eye chillies (cili padi), deseeded12
-
garlic cloves4
-
shallots50 g
-
fresh turmeric30 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh coconut milk200 g
-
water200 g
-
salt1 tsp
-
chicken with skin and bones, cut in pieces (5 cm)800 g
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
300 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)baby potatoes cut in quarters300 g
-
fresh basil leaves50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
763 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
2119 kJ /
507 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 Min
Masala Squid
25 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min