Geräte und Zubehör
Mee Goreng Mamak
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves5
-
shallots90 g
-
cooking oil30 g
-
fresh red chillies cut in pieces2
-
onions cut in pieces90 g
-
whole prawns cleaned, deshelled300 g
-
boneless chicken thighs with skin, cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow noodles room temperature500 g
-
dark soy sauce30 g
-
chilli sauce20 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
tomatoes cut in wedges2
-
water150 g
-
fresh chives cut in 3 cm length50 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh) rinsed with water and drained80 g
-
limes cut in halves2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1166.1 mg
Eiweiß
36.8 g
Brennwert
2945.4 kJ /
704 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
8.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
107.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Char Kway Teow
25 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Nasi Lemak Basmati
30 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Curry Mee
30 Min
Ayam Paprik
30 Min