Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g koperku, świeżego, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 400 g wody
- 8 jajek
- 80 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 30 g majonezu
- 1 szczypta soli (optional)
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nährwerte
- pro 1 sztukę
- Brennwert
- 225.3 kJ / 53.9 kcal
- Eiweiß
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 0.2 g
- Fett
- 4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 80.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta z makreli wędzonej
20min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Terrina z łososia i ricotty
4 Std. 35 Min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Śledzie w kożuchu
1 Std.
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 Std. 50 Min
Jajka faszerowane awokado
40min
Rolada szpinakowa z łososiem
2h 50min