Geräte und Zubehör
Cashew cheddar cheese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
360 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil for greasing
-
agar agar (see Tips)3 tsp
-
filtered water170 g
-
plant-based milk of choice100 g
-
raw cashews100 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 ½ tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt¾ tsp
-
shiro (white) miso paste40 g
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
paprika1 pinch
-
dried chives2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 360 g
Natrium
3269.1 mg
Eiweiß
44.6 g
Brennwert
3361.9 kJ /
803.5 kcal
Fett
48.6 g
Ballaststoffe
16.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Vegan custard
15 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min