Geräte und Zubehör
Braised Trotters
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
749 kJ /
179 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Prawn Glass Noodles
30 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Beef Jungle Curry
1 Std.
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min