
Geräte und Zubehör
Beef and coconut soup
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
sesame oil2 tsp
-
eschalots2
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices200 g
-
coconut cream400 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
bok choy trimmed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef fillet steak trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)300 g
-
lime zested and juiced1
-
fresh bean sprouts to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve2 sprigs
-
fried shallots to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
358.1 kcal /
1504.1 kJ
Eiweiß
21.7 g
Fett
25.8 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Natrium
2008.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland