Crab and ginger tart with chilli dressing
TM6 TM5 TM31

Crab and ginger tart with chilli dressing

3.5 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Chilli dressing

  • 1 fresh long red chilli cut into thirds and deseeded if preferred
  • 4 spring onions/shallots cut into thin slices
  • 20 g lime juice
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 2 tbsp rice wine vinegar
  • 90 g avocado oil
  • 1 tbsp raw sugar

Crab and ginger tart

  • 250 g plain flour plus extra for dusting
  • 125 g unsalted butter
  • 3 tbsp water
  • ¾ tsp salt
  • 50 g piece fresh ginger peeled and cut into slices
  • 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks
  • 2 tbsp olive oil
  • 280 g crab meat
  • 300 g sour cream
  • 2 eggs
  • 2 egg yolks
  • ¼ tsp ground black pepper
  • rocket leaves to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
570 kcal / 2393.8 kJ
Eiweiß
12.7 g
Fett
45.4 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Natrium
628.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte