Geräte und Zubehör
Crab and ginger tart with chilli dressing
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Chilli dressing
-
fresh long red chilli cut into thirds and deseeded if preferred1
-
spring onions/shallots cut into thin slices4
-
lime juice20 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
avocado oil90 g
-
raw sugar1 tbsp
Crab and ginger tart
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter125 g
-
water3 tbsp
-
salt¾ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices50 g
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks20 g
-
olive oil2 tbsp
-
crab meat280 g
-
sour cream300 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
628.3 mg
Eiweiß
12.7 g
Brennwert
2393.8 kJ /
570 kcal
Fett
45.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Catch of the Day
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Risotto verde
45 Min