Geräte und Zubehör
Swedish meatballs with gravy
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Meatballs
-
fresh dill leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
bread (approx. 60 g), torn into pieces2 slices
-
brown onion cut into quarters60 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
-
lean beef mince broken into pieces500 g
-
ground allspice¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Gravy
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour30 g
-
water400 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
oil1 tbsp
-
fresh dill leaves only, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
744.3 mg
Eiweiß
22.4 g
Brennwert
1543.8 kJ /
367.6 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Plaited pork pie
40 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min
Meatball subs
55 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min