Geräte und Zubehör
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
1659 kJ /
396 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Tofu stew
30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Steamed Tofu
30 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min