Creamy Mushroom Soup

Creamy Mushroom Soup

4.5 684 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions

Zutaten

  • button mushrooms halved or quartered as needed
    400 g
  • water to taste
    500 - 600 g
  • milk
    200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • plain flour
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • cream (e.g. single or double cream)
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • cream cheese (optional)
    40 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 144.2 kcal / 603.1 kJ
Eiweiß 6.5 g
Fett 6.8 g
Kohlenhydrate 16.1 g
Ballaststoffe 1.5 g
gesättigte Fettsäuren 4.1 g
Natrium 334.7 mg

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