![Greek Vegetables Greek Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15390339-F750-4441-9432-E0CCBFEF2877/Derivates/c4a5af61-608a-4cee-9a95-787e7eda413b.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
oder 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiweiß
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 23 g
- Ballaststoffe
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1hod. 5min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Thai Curry Noodles
25 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Mild Thai Green Curry
50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Lentil Loaf
1hod. 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1hod. 5min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min