Geräte und Zubehör
Glutenvrij chocoladebrood
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
14 sneetjes
Zutaten
-
zachte boter80 g
-
glutenvrij wit meel240 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
kristalsuiker150 g
-
xanthaangom (optioneel)1 tl
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
fijn zout½ tl
-
Griekse yoghurt200 g
-
eieren2
-
chocoladedruppels100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
956 kJ /
229 kcal
Fett
9.2 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Penne met tonijn
35 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Melkbrood
2 Std. 20 Min
Quinoasalade
40 Min