Geräte und Zubehör
Bread Pudding
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
golden raisins2 oz
-
boiling water to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
-
brioche bread sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)8 slices
-
unsalted butter room temperature for buttering, plus extra to grease1 oz
-
sugar2 oz
-
large eggs3
-
heavy whipping cream16 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
vanilla extract2 tsp
-
confectioners sugar to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
1715 kJ /
410 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Steamed Whole Fish
45 Min
Custard Sauce - Pouring Custard
15 Min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1 Std. 10 Min
Cinnamon Bread
2 Std. 15 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Dark Chocolate Sauce
5 Min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
English Breakfast Popovers
35 Min
Pancakes and Waffles
40 Min