Geräte und Zubehör
Sicilian prawn salad
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (optional)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17 g
Brennwert
785 kJ /
187 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Miso salmon broth
40 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Garlic prawns
25 Min