Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g șalote, tăiate jumătăți
- 1 fir tarhon proaspăt, doar frunzele
- 50 g vin alb, sec
- 1 lingură oțet de vin (de preferință oțet de tarhon)
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 4 gălbenușuri
- 1 linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 380 g
- Brennwert
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Eiweiß
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 2 g
- Fett
- 192 g
- Ballaststoffe
- 0.9 g
Alternative Rezepte
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Sos olandez
15 dk
Înghețată de vanilie
12 godz.
Sos de piper
30 dk
Cheesecake sicilian cu ricotta și smochine înmuiate în vin botrytis
Keine Bewertungen
Sos Beurre Blanc
20 min
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Colonel
5 dk
Sos pentru grătar în stil texan
20 min
Cușcuș cu pui, miel și cârnați picanți
1h 10min
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1 godz. 5 min
Antricot de vită sous-vide
2h 45 min