Geräte und Zubehör
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
water1440 g
-
short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (optional) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)10 - 12
-
300 g fresh mussels, scrubbed and debeardedfresh clams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste (see tip)80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (optional) cubed (1.5 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
2015 kJ /
478 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Shacha Sauce
1 Std. 10 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Stir-fried noodles with vegetables
30 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min