Geräte und Zubehör
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (optional) for garnish
-
icing sugar for garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
8 g
Brennwert
3055 kJ /
732 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
77 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Patisserie
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Fondants
40 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Grissini with Parmesan and Herbs
5 Std. 10 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Chocoholics
1 Std.