Mexican Chicken Soup
TM6 TM5

Mexican Chicken Soup

4.4 ( 11 Bewertungen )

Zutaten

  • 4 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh oregano leaves only
  • 4 sprigs fresh coriander
  • 1 long red chilli deseeded if preferred
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 limes halved
  • 350 g chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)
  • 750 g water
  • 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
  • 250 g fresh sweetcorn kernels
  • 400 g tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 190 g tomatoes finely diced
  • 2 spring onions trimmed and sliced
  • 140 g red peppers deseeded and diced
  • 240 g avocado flesh only, sliced
  • 180 g cabbage shredded
  • corn chips to serve
  • sour cream to serve
  • pickled jalapeño chillies to serve
  • 1 sprig fresh coriander leaves only

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
671 kcal / 2818 kJ
Eiweiß
22 g
Fett
43 g
Kohlenhydrate
43 g
Ballaststoffe
13 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte