Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wątróbek drobiowych, oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
- 2 jajka
- 150 g bułki tartej
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 1422 kJ / 339 kcal
- Eiweiß
- 30.9 g
- Kohlenhydrate
- 31.1 g
- Fett
- 11.1 g
- Ballaststoffe
- 2.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 min
Mięsne medaliony z mięsa mielonego z sosem koperkowym
1h 50min
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2h 25min
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
25 min
Knelki z piersi kurczaka
1h 20 min
Gulasz poleszucki
1h 15min
Bananowe smarowidło z ananasem i kokosem
50 min
Cebule faszerowane wątróbką
1h 55min
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
1 Std. 25 Min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1h 55min
Zupa z chleba
20 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min