Geräte und Zubehör
Neapolitan
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
20 pieces
Zutaten
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornstarch30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornstarch30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
50 g coloured sprinkleschocolate sprinkles50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
5.1 g
Brennwert
1188 kJ /
283 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Treat Yourself
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Rye Bread Rolls
4 Std.
Mint lemonade
5 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Hazelnut Milk (Metric)
15 Min
Khachapuri
1 Std. 30 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Milk bread
2 Std. 20 Min