Geräte und Zubehör
Chocolate cake pops
Zubereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
20 pieces
Zutaten
Chocolate cake
-
hazelnuts80 - 100 g
-
dates, pitted halved80 g
-
eggs2
-
oil30 g
-
vanilla aroma1 tsp
-
buttermilk200 g
-
flour100 g
-
cocoa powder30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake pops
-
freeze-dried raspberries15 g
-
blanched almonds50 g
-
crunchy peanut butter unsweetened50 g
-
400 g white chocolate, in pieces (see tip)dark chocolate in pieces (see tip)400 g
-
oil3 tbsp
-
shredded coconut (optional) raw or toasted, for coating
-
coloured sprinkles (optional) for decorating
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
123.3 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking with Kids - Chocolate
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Cake Pops
4 Std. 50 Min
Chocolate Cake Pops
4 Std. 50 Min
Hedgehog chocolate buns
2 Std. 30 Min
Waffles
25 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Cake Pops
2 Std.
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Bomboloni with Custard
3 Std. 30 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 Std. 15 Min
Ice Cream Cone Cupcakes
35 Min
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min