Geräte und Zubehör
Baked cheesecake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
15 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
sugar40 g
-
eggs2
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
Filling
-
sugar250 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter softened100 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
eggs7
-
lemon juice40 g
-
lemon essence1 tsp
-
natural almond extract1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
ricotta cheese room temperature1000 g
-
cornflour (starch)70 g
Lemon icing
-
icing sugar100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh blueberries for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
1683 kJ /
400 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Treat Yourself
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Crème Caramel
3 Std. 50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Lemon cake
2 Std.
Baklava
1 Std. 10 Min
Swedish carrot slice
2 Std.
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Panettone
34 Std. 25 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min