Geräte und Zubehör
Zucchini banana loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 portions
Zutaten
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
158.7 mg
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Healthy biscuits
35 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Basic berry muffins
40 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min