Geräte und Zubehör
Rabbit stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
926.1 mg
Eiweiß
59.1 g
Brennwert
1760.3 kJ /
419 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
500 calorie meals
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Garlic mushrooms
25 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Pork Pilaf
45 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 Std. 20 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min