Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, np. szynki lub łopatki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego
- 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, surowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 - 4 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka białej gorczycy
- mieszane zioła, suszone, do obtoczenia kiełbasy
- 700 g wody
- Nährwerte
- pro 1 sztukę
- Brennwert
- 4560.3 kJ / 1089.9 kcal
- Eiweiß
- 55.6 g
- Kohlenhydrate
- 4 g
- Fett
- 93.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 33.1 g
- Ballaststoffe
- 0.6 g
- Natrium
- 1980 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1h
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Rolada mięsna
1 godz. 10 min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Kiełbasa słoikowa
26h 30min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Baleron z karkówki
50 Std. 30 Min
Pasztet z piersi indyka
2h
Soczysty filet z indyka na kanapki
16 Std.
Paprykarz à la szczeciński
45 min
Schab chrzanowy
2h 30min
Schab z Varomy
3h 40min