Geräte und Zubehör
Gluten free chicken and leek pies
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Pie filling
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved500 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillet700 g
-
salted butter60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
gluten free cornflour30 g
Pastry
-
cheddar cheese (mature)50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)400 g
-
unsalted butter200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
wholegrain mustard (gluten free)40 g
-
water3 tbsp
-
arrowroot flour for dusting
-
egg yolk1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1330.7 mg
Eiweiß
32.5 g
Brennwert
3933.5 kJ /
936.5 kcal
Fett
60.3 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
35.4 g
Kohlenhydrate
62.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40 Min
Custard
10 Min
Butter chicken
55 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Chicken pad thai
55 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Aussie meat pies
2 Std.