Geräte und Zubehör
Pumpkin Risotto with Bacon
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
1452 kJ /
345 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
47.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget Friendly Italian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min.
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min.
Aubergine and Tomato Pasta
45min.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min.
Asparagus Risotto
45min.
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min.
Risotto for One
35min.
Risotto with Parmesan Cheese
30min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Vegetable Cheese Muffins
35min.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min.