Geräte und Zubehör
Chicken Noodle Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
olive oil1 Tbsp
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17.3 g
Brennwert
802 kJ /
192 kcal
Fett
6.1 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 Std. 35 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Mexican Turkey Chilli
40 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min