Geräte und Zubehör
Thai Style Squid Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Prik Nam Pla sauce.
-
bird's eye chillies6
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garlic cloves peeled2
-
shallot peeled20 g
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coriander leaves1 stalk
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Thai fish sauce4 tbsp
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lime juice2 tbsp
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sugar1 tbsp
Squid Salad
-
medium sized squid cleaned and gutted.500 g
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water1500 g
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carrots approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in120 g
-
cucumbers approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in120 g
-
lemongrass, fresh smashed1 stalk
-
tomato sliced1
-
red onion sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2999.9 mg
Eiweiß
46.3 g
Brennwert
1741.3 kJ /
416.2 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
49.9 g
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